Brownie

Brownie

Platerra Postrea
Razioak 4 pertsona

Materiala

  • Labea
  • 1 Irabiagailua
  • 1 Labana
  • 1 Molde
  • Labeko papela

Osagaiak
  

  • 6 ontza Txokolate >85% beltza
  • 1/2 Oliba olioa goilarakada
  • 185 gramo Sagarra edo platanoa
  • 150 gramo Almendra krema edo beste edozein fruitu lehor

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Aurrez berotu labea 180 gradutara goian eta behean.
  • Birrindu fruitu lehorrak, krema bat lortu arte (fruitu lehorren krema erabili ez baduzu).
  • Sagarra zuritu eta moztu egiten da zati txikietan. Irabiagailuan sartzen da tapatu gabe, 2 minutu 750 w.
  • Txokolatea urtu irabiagailuan, oliba olioarekin.
  • Dana batera nahastu.
  • Labeko papela molde batean jarri eta egindakoa bota. 10-20 minutu labean sartu 180 gradutara.

Bideoa

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu