Entsalada epela gula eta ganbekin

Entsalada epela gula eta ganbekin

Prestakuntza denbora 1 min
Sukaldatzen denbora 15 min
Platerra Lehenengo platera
Mota Mediterránea
Razioak 2 pertsona
Calories 230 kcal

Materiala

  • 1 Labana
  • 1 Katilua
  • 1 Zartagina

Osagaiak
  

  • 1 Letxuga
  • 50 gramo Ganbak zurituta
  • 50 gramo Gulak
  • 10 Tomate cherry
  • Gatza gustora
  • 1 Baratxuri birrindua
  • Olibe olioa
  • Ozpina

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Baratxuria zuritu eta xerran moztu.
  • Zartagin batean su ertainean, gehitu baratxuria eta ondo gorritzen denean ganbak gehitu.
  • Dena batera salteatzen dugu eta gulak gehitzen ditugu. Salteatzen dugu dena berriro bi minutuz eta gero sutik kenduko dugu.
  • Ontzi batean letxuga eta tomateak jarriko ditugu. Bertan gatzozpindu olibe olioa eta gatzarekin.
  • Azkenik gulak eta ganbak gaineratzen ditugu eta gure entsalada epela zerbitzatzeko prest dago.

Bideoa

Notes

Entsalada hau goxoa den arren, beste osagai batzuk ere gehitu ditzakegu, esaterako fruitu lehorrak eta barazkiak. Aipatzekoa ere ozpin baltsamiko batzuekin beste zapore batzuk lor ditzakegu.
Hitz klabea Entsalada

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu