Espagetiak saltsa karbonarakin

Espagetiak saltsa karbonarakin

Prestakuntza denbora 8 min
Sukaldatzen denbora 8 min
Platerra Lehenengo platera
Razioak 4 pertsona

Materiala

  • 1 Zartagina
  • 1 Labana
  • 1 iragazkia

Osagaiak
  

  • 400 gramo Espagetiak
  • 200 gramo Bakon
  • 50 gramo gazta parmesanoa
  • 20 gramo gazta "pecorino romano"
  • pipermin beltza gustora
  • oliba olioa
  • Nata

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Pasta egosten jarri
  • Bakona moztuko dugu tira txikietan
  • Zartaginean bakona egingo dugu olioarekin
  • Ondoren, beste zartagin batean nata berotuko dugu eta mugitzen egongo gara
  • Bakona gehituko diogu natari eta dena eginda dagoenean, pastara botako dugu.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu