Etxean egindako gazta tarta

Etxean egindako gazta tarta

Prestakuntza denbora 5 min
Sukaldatzen denbora 45 min
Razioak 4 pertsona

Materiala

  • 1 Katilua
  • 1 labe papera
  • 1 molde borobila

Osagaiak
  

  • 350 gramo gazta krema
  • 2 XL arrautza
  • 175 gramo nata
  • 100 gramo azukrea
  • 40 gramo irina

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Osagai guzti-guztiak katilura bota eta ondo nahastu (irabiagailuarekin bada hobe).
  • Moldea labeko papelarekin estali ondoren, nahasketa jaurti.
  • Labea aurrez berotu 200 gradutara eta bero dagoenean labera sartu 45-50 minutu bitartez.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu