Gnocchi alla sorrentina

Gnocchi alla sorrentina

Platerra Lehenengo platera
Mota Italiana
Razioak 4 pertsona

Osagaiak
  

  • 1 kilogramo Gnocchi
  • 800 gramo tomate birrindua
  • 100 gramo parmesano gazta birrindua
  • 250 gramo mozzarella freskoa
  • 8-10 albahaka
  • 1 berakatza
  • olioa
  • pipermina
  • gatza

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Tomate birrindua albahakarekin nahastu.
  • Kazola batean berakatza botako dugu olioarekin eta jarraian tomate birrindua albahakarekin gehituko diogu.
  • Ondoren, pipermina gustora botako diogu.
  • Mozzarella dado forman moztuko dugu eta parmesano gazta birrinduko dugu.
  • Kazola haundi batean, ur askorekin gnocchiak egosten jarriko ditugu.
  • Eginda daudenean, atera egingo ditugu eta prestatutako saltsa botako diogu gaztarekin batera.

Bideoa

Hitz klabea Pasta

One comment on “Gnocchi alla sorrentina

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu