Limoizko bizkotxoa

Limoizko bizkotxoa

Hona hemen etxean egindako limoizko bizkotxoa
Prestakuntza denbora 35 min
Sukaldatzen denbora 15 min
Platerra Postrea
Razioak 4 pertsona

Materiala

  • 1 Katilu haundi bat nahasketak egiteko
  • 1 Moldea
  • 1 Espatula
  • 1 Irabiagailua

Osagaiak
  

  • 3 Arrautzak
  • 1 125g Yogurra
  • yogur potea 125g Olioa (oliba edo ekilore)
  • yogur potea 250g Azukarra
  • yogur potea 375g Irina
  • 1 sobre bat Lebadura
  • 1 Mantekila
  • gustora Gatza
  • limoi azala

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • 1. Arrautzak katilura bota eta ondo nahastu.
  • 2. Yogurra arrautekin batera nahazstu.
  • 3. Yogurraren potea erabilita, olioa bota. (neurri 1)
  • 4. Yogurraren pote berdinean, auzkrea bota eta nahastu. (2 neurri)
  • 5. Irina bota (3 neurri)
  • 6. Azkenik, lebadura bota eta dana ondo nahastu masa homogeneo bat lortu arte.
  • 7. Moldea mantekilarekin ondo busti masa ez pegatzeko.
  • 8. Labea 180gradutara berotu, 40 minutu.
  • 9. Nahasketa dena labean sartu eta 40 minutu pasa ondoren disfrutatu

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu