Petxuga plantxan batata eta ardi gaztarekin

Petxuga plantxan batata eta ardi gaztarekin

Prestakuntza denbora 10 min
Sukaldatzen denbora 5 min
1 min
Total Time 16 min
Razioak 1 1
Calories 200 kcal

Materiala

  • 2 Zartagina
  • 1 Labana
  • 1 plater sakon bat

Osagaiak
  

  • 1 1 batata
  • 2 2 petxuga
  • 1 1 gazta zati bat norberaren gustora
  • 1 1 limoia
  • 1 1 oliba olioa

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Batata ondo garbitu eta zuritu.
  • Tira ertainetan moztu eta uretan utzi pare bat minutu.
  • plater sakon batean limoia zukutu eta petxugak bertan sartu 5 minutu.
  • Zartagina berotu olio gabe eta bero dagoenean petxugak egin.
  • Batata ondo garbituta dagoenean, beste zartagin batean sukaldatuko dugu olio pixka batekin.
  • Dena eginda dagoenean, platerrean jarri dena.
  • Azkenik, gazta zatia gainean jarriko dugu.

Bideoa

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu