Torrada osasuntsuak

Torrada osasuntsuak

Hona hemen ogi integralarekin egindako torradak.
Prestakuntza denbora 5 min
Sukaldatzen denbora 5 min
20 min
Platerra Postrea
Razioak 4 pertsona
Calories 230 kcal

Materiala

  • 1 Zartagina
  • 2 plater bat

Osagaiak
  

  • 1 barra ogia (egunekoa edo gogorra)
  • 600 ml esnea
  • 3 arrautza
  • kanela hautsa
  • kanela makila
  • 100 gr azukrea
  • oliba olioa

Jarraitu beharreko pausuak
 

  • Esnea irakiten jarriko dugu kanelazko makilekin eta azzukrearekin.
  • Esnea prest dagoenean, ogi rebanadak moztuko ditugu 2cm-koak gutxi gora behera.
  • Esnea plater baten botako dugu eta ogi rebanadak bustiko ditugu.
  • Beste plater batean arrautzak trituratuta jarriko ditugu eta ogi rebanadak esnetan busti ondoren, arrautzetik pasatuko ditugu ere.
  • Zartaginean olioa botako dugu eta azkenik torradak egingo ditugu.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Recipe Rating




eu